stackars pappa

ja de är faktiskt synd om honom nu.....
han har varit med jobbet i norge och åkt skidor men han hann inte åka speciellt länge för de kom en norrman och körde på honom så pappa ramla omkull och bröt nyckel benet.....
så mamma mattias och ja fick ta volvon till eskeltuna för att hämta honom där för han åke med en arbetskamrat till eskeltuna och hans bil stod där men han kunde ju inte köra den bilen för han kan ju inte växla..
så vi kom dit å mamma fick köra volvon hem med pappa och jag körde pappas jobb bil hem med mattias
men de gick jätte bra de va riktigt kul att köra den bilen man satt jätte bekvämt i den hehe

men en sak som ja tänkte på att ja tycker att det är ren hyffs att man stannar när man mäker att man har kört på någon eller?

norrmannen hade bara stannat och kört vidare..
men som pappa sa att han såg väl att pappas kompis var där med honom men man går väl dit och ber om ursäkt eller???
men man vet ju kanske inte riktigt vad som hände men som pappa berättade var det att det är två backar som går ihopp och pappa kom från en backe och norrmannen från den andra och så skulle pappa stanna och norrmannen kom så pappa fick norrmannens stav under han skida så de blev trvärbromsning så han föll omkull.. men att det lika gärna kune ha varit hans egen stav...

men vi ska vara glada över att det inte blev väre för min smarta pappa hade ju ingen hjälm på sig så han kunnde ju ha skadat sig mycket värre men ändå..

ja så de blev ingen lung hemma kväll i går för mattias och mig. vi tänkte ju annars ha gjort färdigt allt i lägenheten i helgen men de hann vi ju ine nu men de är nästan färdigt lite så grejer men man vill ju ha de gjort så.. så de får bli i veckan nu då.

nej nu ska ja spela lite puss hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0