allt och inget...

japp va ju ett tag sen igen som ja skrev.....
men ja kan verkligen rekomendera kokboken lättlagad GI av Ola Lauritsson tror han hette de..:S
men ja tycker verkligen de är en bra kokbok om man håller på med GI det är lätta och verkligen goda recept:)
så ett litet tips bara:)

i lördags va ja och mattias hemma hos Jimmy och fia på fest... men i fredags så va vi på ikano och inhandla lite grejer och jag köpte bla. lös hår:) överlycklig heheh köte de på glitter. de ja köpte satt fast i en hår klämma men de va bara att ta bort de och sy ditt clips och det blev verkligen jätte bra blev super nöjd faktiskt och jag vill tacka hon som jobba på glitter hon var jätte trevlig och snäll och hjälpte oss:)
vill även säga ett stort TACK till Fia som hjälpte mig med håret både att sy ditt clipsen och sätta fast håret sen. får träna så jag kan göra de själv sen hehe men ja lovar de kommer en bild på hur de blev men bilderna är i mattias telefon än så länge.. men ska försöka fixa de på lördag:)

japp festen var rolig mycket skratt men även känslosamt....
men en sak som var bra var att mattias och jag hann med bussen hem för vi hade tänkt att gå hem först men efter att bara ha gått hem från busshållsplatsen så var jag glad att vi åkte buss och ännu gladare blev jag när vi kom hem och mätaren stog på -18 burr...  mina ben var som isbitar sen .....

idag ska jag på nån oriflame grej inne i stan... dom pratar väl lite om produkterna och så får man se dem så mna inte bara ser dom i en katalog ska bli kul faktiskt:) ska träffa mamma på stan först vi ska ta en bit mat och så ska hon köpa mina linser åt mig.. men ja ska betala tillbaka så fort jag har pengar...
men det ska bli nice:)

nej om man skulle sätta på sig lite smink nu så man är färdig sen så är det bara att gå:) heh
men vi syns å hörs alla.
bye bye

alla hjärtans dag....

japp idag är det alla hjärtans dag som sagt...  men eftersom min älskling jobbar kväll denna vecka så firade vi i lördags:) vi åt god mat sne på kvällen åt vi räkor och tittade på melodifestivalen:)

men annars har jag väldigt tråkigt just nu......
jo just de min nya kokbok var väldigt bra har använt recept från den nu i två veckor och jag hade gott ner i vikt och de va jätte god mat :) kan jun inte bli bättre:P

va på party förra helgen med och jag hade verkligen jätte kul.. va hemma hos Malin först sen gick vi ut till harrys och jag hade verkligen jätte kul.. har ju inte vart utre på ett tag så ska nog göra så inte va ute på ett tag och sen gå ut:) va ju me dom bästa vännerna med så:)

på lördag är de fest igen men då hemma hos jimmy. synd bara att malin ska ha fest samtidigt skulle gärna vilja gå på den med men har ju redan tackat ja till jimmy och fia så.. får bli den festen om inte malin vill flytta sin fest till på fredag*blink blink* hehe

nej nu kommer snart min älskling hem så ja ska väl ta och avsluta här... imårrn ska vi kolla på lite porslin hemma hos jimmy han håller på att göra om i sitt kök och tänker kasta massa men hoppas att det är nått snyggt och bra:) men de är det nog för de är ju jimmy vi pratar om så han har ofta bara bra grejer så:) de ser ja mycket fram emot:)

hoppas alla har en trevlig och mysig alla hjärtans dag och är snälla mot varann:)

bey bye

bläääääää

Idag är det en riktigt blääääää dag.

tänker mycket på emma och hennes familj..

sen idag var jag på intervju hos framtidslyftet och fick en utskällning för att jag inte var på praktik.. men vadå vad ska ja göra när praktiken inte ringer. ok jag kunde ha tagit tag i de bättre men jag ville ju inte äns vara där så..

vill igentligen ha en annan praktik men ja lär ju få samma om dom får välja*suck*

så idag är det ingen glad sofie..... vill bara lägga mig ner i sängen och stanna där...

blääääääääääääää på denna dag.......

bye bye

RSS 2.0